Deye napelem akkumulátor család

Akkumulátorok

Deye valós hibrid napelem akkumulátor rack

modern Energia tárolás

Bevezetés

A termékcsaládunkba beépített lítium-vas-foszfát napelem akkumulátor egyike a Deye által kifejlesztett és gyártott új energiatároló termékeknek, amely különböző típusú berendezések és rendszerek megbízható energiaellátásának támogatására alkalmas. A termékcsalád különösen alkalmas a nagy teljesítményű, korlátozott telepítési hellyel rendelkező, korlátozott teherbírású és hosszú élettartamú alkalmazásokhoz. A termékcsalád integrált BMS akkumulátor-kezelő rendszerrel rendelkezik, amely képes kezelni és felügyelni a cellák adatait, beleértve a feszültséget, az áramerősséget és a hőmérsékletet. A BMS emellett képes kiegyensúlyozni a cellák töltését és kisütését a termékéletciklus meghosszabbítása érdekében. Több akkumulátor párhuzamos összekapcsolásával párhuzamosan bővíthető a kapacitás és a teljesítmény a nagyobb kapacitást és hosszabb teljesítményt igénylő időszakok követelményeinek megfelelően.

Napelem akkumulátor - Főbb jellemzők

Deye napelem akkumulátor tulajdonságai

Az egész modul környezetbarát (nem mérgező, nem szennyező). A katódos anyag LiFePO4-ből készül, amely biztonságos teljesítményt és hosszabb élettartamot kínál.

A rendszer függőleges integrációja több mint 6.000 ciklust biztosít 90%-os DoD (kisütési mélység) mellett. Az akkumulátorkezelő rendszer (BMS) védelmet nyújt a túlkisülés, túltöltés, túláram vagy alacsony/magas hőmérséklet ellen. Az alkalmazott önhűtési mód gyorsan csökkenti a berendezés által keltett zajt.

A rendszer képes automatikusan kezelni a töltési / kisütési állapotot, és ki tudja egyensúlyozni az egyes cellák áramát és feszültségét. Rugalmas konfiguráció és több akkumulátor modul párhuzamosan telepíthető a kapacitás és a teljesítmény növelése érdekében.

A modul alacsonyabb önkisüléssel rendelkezik, amely akár 6 hónapig is működik töltés nélkül.
A működési hőmérséklet tartomány -10 ° C és 50 ° C között (terhelés: 0 ~ 50 ° C, kisülés: -10 ~ 50 ° C)

Kompatibilis a legtöbb elérhető hibrid inverterrel!

Termékcsaládunk minden tagja a négy évszak neveinek egyikét viseli magán, koncepciónk, hogy mindegyik napelem akkumulátor-típus az adott évszak
sajátosságait kiszolgáló energiatárolási tuladonságokkal legyen ellátva.

Tavasz

Kisfeszültségű lakossági energiatárolás

Nyár

Nagyfeszülségű lakossági, kereskedelmi energiatárolás

Ősz

Hordozható energiatároló rendszerek

Tél

Hálózati / ipari méretű energiatároló rendszerek

. Termék katalógus

Keresse hibrid invertereinket és energiatárolóinkat hivatalos webáruházunkban, a 28.hu-n!