DJI_0086-1-scaled-1.jpg

Miért a Deye?

Rólunk

A legjobb energiatároló rendszerekért

Bemutatkozik a Ningbo Deye Co.

A 2007-ben alapított Ningbo Deye Inverter Technology Co., Ltd. 300 millió RMB jegyzett tőkével Kína egyik csúcstechnológiai vállalata és a Deye Group leányvállalata. Több mint 17 000 ㎡ üzemterületével, valamint komplett gyártó- és tesztelőberendezéseivel a Deye a napenergia-inverterek globális piacának jelentős szereplőjévé vált.

A Ningbo Deye Inverter Technology Co., Ltd. elkötelezett a teljes fotovoltaikus energiarendszeri megoldások biztosításában, beleértve a lakossági és kereskedelmi erőművek megoldásait is. Ezenkívül a Deye minden alkalmazáshoz a megfelelő eszközt kínálja: minden modultípushoz, hálózati csatlakozáshoz és önálló hálózatokhoz, valamint hibrid inverterrendszerekhez, kisházakhoz és kereskedelmi rendszerekhez a Megawatt tartományban. Közülük a PV hálózatra csatlakoztatott inverter teljesítménye 1,5-110 kW, a valós full hibrid inverter 3 kW-50 kW és a mikroinverter 300-2000 W.

A Deye csoport 2021-ben sikeresen bevezetésre került a sanghaji
tőzsdére, azonosítószáma: 605117.SH.

DJI_0086-1-scaled-1.jpg

Világelső energiatároló rendszer szolgáltató

A Deye energiatároló rendszer bázisa Ningbo CiXi városában található, és 170.000 ㎡ alapterületű kutatás + fejlesztés központ, akkumulátor, BMS, fémlemez- megmunkáló és szórógyár található itt. A Deye energiatároló rendszer gyártáskapacitása 15.000 készlet (100.000 készlet már 2025 előtt) havonta. A Deye energitároló rendszerei UL, CE stb. tanúsítvánnyal rendelkeznek.

. Az innováció gyümölcse

2021-ben a Ningbo Deye Co. által legyártott teljes invertermennyiség 46,3%-át már a valós full hibrid inverterek tették ki, míg az utóbbi évek egy másik nagy, jelentős gyártójánál, a GoodWe-nél ez a szám csupán a 12%-ot közelítette a tavalyi esztendő során.

Ez is tökéletesen bizonyítja, hogy technológia-orientált vállalatként a Deye mindig is elkötelezte magát a kutatás és az új csúcstechnológiák fejlesztése mellett, hogy hatékony és megbízható termékeket biztosítson. Ennek a mentalitásnak a gyümölcse mostanra kétségtelenül beérett.


A Deye jelenleg öt alapvető területen tevékenykedik: